Kia téli ajánlatok

Készülj fel időben a hidegre és vedd igénybe téli átvizsgálásunkat!

 

Vajon ködös lesz-e az idő vagy csúszós az út? Biztosan el fog indulni az autóm egy igazán hideg éjszaka után? A téli vezetés mindenkit kihívások elé állít, viszont az időben elvégzett átvizsgálás és karbantartás hozzájárulhat a gondtalan vezetéshez a téli időszakban is.

Kia téli átvizsgálás

Téli gumicsere

Eredeti Kia alkatrészek

Eredeti Kia tartozékok

Kia téli átvizsgálás
A cserére szoruló alkatrészek árából most 15% kedvezményt kaphatsz!*
Ne érjen váratlanul és melegíts be rá időben! Gondoskodj arról, hogy Kiád a lehető legjobb állapotban legyen. Szakértőink az ablaktörlő lapátoktól kezdve a fékekig és a fényszórókig alaposan átvizsgálják autódat, hogy mindig biztonságban érezhesd magad.

*Az ajánlat csak az akcióban megjelölt alkatrészekre vonatkozik: kisfeszültségű akkumulátorok, ablaktörlő lapátok, izzók, fékbetétek, féktárcsát és pollenszűrők.

Érvényes 2023.10.16-tól 2023.12.15-ig.

A téli átvizsgálás a következőket tartalmazza:

  Szezonális gumicsere

  Tartsd a kezedben az irányítást és érj el maximális tapadást a Kia téli komplett kerekeivel!

   

  Heves zivatarok és csúszós utak – készülj fel minden időjárási körülményre és vágj neki magabiztosan a télnek! A helyesen karbantartott és az időjárási viszonyoknak megfelelő abroncsok szavatolhatják csak autód biztonságát és teljesítményét, valamint jobb üzemanyag-fogyasztást is eredményezhetnek, így hálálva meg a törődést. Ellenőriztesd gumiabroncsaidat időben és ha szükséges válassz egy új szettet komplett kerék választékunkból! TPMS-eidet szintén érdemes időben ellenőrizni, hogy a gumiabroncsok nyomása ne csökkenjen 25%-kal az ajánlott szint alá, igy hosszútávon megőrizheted autód teljesítményét.

  Válaszd a Kia komplett téli kerekeit!

  A márkakereskedésekben nagy választékot találsz Kiádhoz illő, téli könnyűfém-keréktárcsákból. Vess egy pillantást komplett téli kerék kínálatunkra!

  Fedezd fel a Kia könnyűfém-keréktárcsáinkat!

  Csak rajtad múlik, hogy melyik innovatív formatervezésű felninket választod! Mindegy, hogy dinamikus, kifinomult vagy stílusos felnit szeretnél, a Kia könnyűfém-keréktárcsák tökéletesen kiegészítik Kiád megjelenését.

  Tárold stílusosan felniket a Kia keréktároló táskákkal!

  A négydarabos táskakészlettel a kerék, a ruházat és a garázs tisztasága is megőrizhető, sőt a kerekek szállításakor az utasteret is megóvhatod az elkoszolódástól.

  Eredeti Kia alkatrészek

  Tarts mindent az irányításod alatt eredeti Kia alkatrészekkel!

  Fagyos éjszakák, jeges nappalok, nehéz indulás?! A modern járművekben az indító akkumulátornak egyre több feladatot kell ellátnia. Támaszkodj bátran eredeti Kia akkumulátorokra, amelyeket kifejezettek Kiád igényeihez fejlesztettünk. Hosszú élettartamúak, megbízhatóak és szinte minden hőmérsékleten biztonságos a használatuk. Nem csak akkumlátorok, de ablaktörlő lapátok, féktárcsák, és minden más esetében is érdemes eredeti Kia alkatrészeket választanod, hiszen ezeket kifejezetten autód számára fejlesztettük ki.

  • Hátsó ablaktrörlő lapátok

  • Féktárcsák

  • Festékjavítók

  • Téli ápolási csomag

  Eredeti Kia tartozékok

  Maradj mozgásban és hívd segítségül az eredeti Kia tartozékokat, melyekre most 15% kedvezményt kaphatsz!

   

  Havat mond az előrejelzés? Pakolj és ugorj fel a hegyekbe, ne hagyd, hogy a síléced a garázsban porosodjon! Az eredeti Kia tartozékokkal mindig felkészült lehetsz. Növeld a pakolási kapacitást és vigyél magaddal mindent, amire csak szükséged lehet egy tökéletes naphoz a sípályákon.

  LED-es csomagtérajtó-világítás

  Soha többet nem kell a sötétben botorkálnod vagy keresgélned, az oldalajtókba és a csomagtér tetejébe integrált LED-es világítóegységek ajtónyitásra fénybe borítják az autó környezetét. Élvezd a kiváló látási viszonyokat a raktéren belül és kívül!

  Csomagtértálca

  Bármennyire nedves, sáros vagy piszkos az, ami a csomagtérbe kerül, ezek a méretre szabott, strapabíró, csúszásmentes és vízálló tálcák megóvják csomagtartódat. Kia modelled nevét magán viselő termékünk méretpontos, így teljesen lefedi a csomagtartód.

  Gumiszőnyeg

  Bármilyen kalandra is készülsz, nem kell aggódnod a sáros, koszos vagy havas cipők miatt mikor visszatérsz az autódhoz. Ezek a tartós gumiszőnyegek megóvják autód lábterét a szennyeződéstől.

  Légy felkészülve mindenre,
  amit a hideg időjárás tartogathat számodra és
  élvezd a téli időszakot!