Eredeti Kia utastérszűrő

Válassz eredeti Kia utastérszűrőt!

Cseréltesd ki utastérszűrődet igényeidre szabva, és válassz hozzá Würth beltér fertőtlenítőt! Téli Kia szerviz ajánlataink keretében, most 15% kedvezményt kaphatsz az utastérszűrő árából. A kedvezményekről érdeklődj Kia Márkakereskedéseinkben!

Vajon mennyi láthatatlan „utast" viszel magaddal?

Attól, hogy a Kia modelled kívül és belül is tisztának tűnik, nem kívánt „utasaid” lehetnek. A baktériumok, a vírusok és a légszennyező anyagok szabad szemmel nem láthatóak és ideális otthonra lelhetnek autódban:

382 fajta különböző baktérium fordul meg megközelítőleg négyzetméterenként az autód utasterében
356 különböző fajta baktérium csak a váltógombon
850 különböző fajta baktérium pedig átlagosan a csomagtérben telepedhet meg

A baktériumok, a vírusok, a pollenek és a gombaspórák mind az utastér-szellőztető és légkondicionáló rendszerén keresztül jutnak be a járműbe. Ezek az utastérbe bejutva akár veszélyesek is lehetnek, mint például…

Eredeti Kia utastérszűrő

Szereted a tiszta levegőt?

Az eredeti Kia utastérszűrők segítenek kint tartani a kellemetlen szagokat, gázokat és allergéneket. Választhatsz a standard részecskeszűrő, az aktívszén szűrő (ideális azoknak, akik porallergiától vagy asztmától szenvednek), vagy a bionikus szűrő (ellenáll a baktériumok és a penész terjedésének) között.

Eredeti Kia aktívszén utastérszűrő

A káros részecskék effektív, tartós szűréséhez az aktívszén szűrő a standard szűrőnél hatékonyabb védelmi vonalat biztosít. Elnyeli a kellemetlen szagokat és a potenciálisan káros gázokat, például a benzolt és ózont, így tisztább, frissebb levegő kerül az utastérbe.

Eredeti Kia standard utastérszűrő

A Kia standard utastérszűrő hatékonyan szűri meg a járműbe bejutó levegőt. Hatékonyságának biztosítása érdekében rendszeres karbantartást és cserét igényel. Legalább kétévente vagy 30 000 kilométerenként cserélni szükséges, az ütemezett karbantartásnak megfelelően.

Eredeti Kia bionikus utastérszűrő

Ez a szűrő az elérhető legmagasabb szintű belső védelmet biztosítja Kiád számára. A bionikus szűrő akár a két mikron méretű finom por és allergén részecskék közel 100%-át megköti. Emellett eltávolítja a levegőből a penész mikróspóráit is, mielőtt azok bekerülhetnének az utastérbe.

Hogyan működik az utastérszűrő?

Az eredeti Kia utaslégszűrő tartalmaz egy szűrő közeget. Ez megköti a levegőben lévő részecskéket, mielőtt azok bekerülnének a szellőző és légkondicionáló rendszerekbe, és bejuthatnának a jármű belsejébe.

Idővel a megkötött részecskék eltömítik a szűrőt, csökkentve a légáramlást, a légkondicionáló és szellőző rendszerek hatékonyságát. Ez lehetővé teszi a por és az allergén részecskék beáramlását. Ezért elengedhetetlen a légkondicionáló rendszer tisztítása és az utastérszűrő rendszeres cseréje.

Miért válassz eredeti Kia utastérszűrőt?

Fontos, hogy autód utastérszűrőjét eredeti Kia utastérszűrőre cseréld, hiszen mérnökeink kifejezetten az te Kia modelledhez tervezték, így tökéletesen illeszkedik hozzá és a minőségben sem kell kompromisszumokat kötnöd. Nincsenek rések, melyeken szűretlen levegő juthatna az utastérbe. Az eredeti Kia utastérszűrő optimális vastagsággal és felülettel rendelkezik, ideális szűrőképességet biztosítva és tökéletes egyensúlyt teremtve a hatékony szűrés és a légáramlás között.

Utastér tisztítási lehetőségek egészségünk és jóllétünk védelmében

Az utastérszűrő rendszeres cseréjével Kiád légkondicionáló és szellőző rendszere frissebb és tisztább levegőhöz jut, ami tisztább utasteret is jelent. Azonban a szűrő alkalmankénti cseréje nem mindig elegendő, ezért javasoljuk a légkondicionáló rendszer fertőtlenítését és a jármű belsejének ózonos tisztítását is.

Würth Quick Fresh Active

Hatékonyan szünteti meg a gépjárművek utasteréből és a klímaberendezéseiből származó kellemetlen szagokat. Keresd hivatalos Kia Márkakereskedőinknél!

Elpusztítja a baktériumokat és vírusokat

Nincs szükség párologtatóra és a járműbelső költséges szétszerelésére

Az antibakteriális ezüst-ionoknak köszönhetően hosszan tartó hatású

Csökkenti a kellemetlen szagokat

AOX- és szilikonmentes

Rugalmasan felhasználható, bárhol, bármikor

Minden modelledhez ugyanúgy alkalmazható

A légkondicionáló rendszer fertőtlenítése
Ez egy rendkívül hatékony megoldás, amely a belső tér minden részét és a légkondicionáló rendszert is megtisztítja. A légkondicionálót belső keringetésre állítva, zárt ajtók és ablakok mellett helyezzük az autódba. A tartály aktiválódik és körülbelül tíz perc alatt minden kellemetlen szagot megszűntet, és csak friss illat marad.

Ózontisztító berendezés az utastér fertőtlenítéséhez

A berendezés ózon felhasználásával tisztítja meg Kiád belső terét. Hatékony, környezetbarát módszer, melyet ajánlott minden átvizsgálás alkalmával elvégeztetni.

Az ózont fertőtlenítésre használják kórházakban, orvosi rendelőkben, szállodákban és még számos olyan helyen, ahol elengedhetetlen a kórokozómentes környezet. Az ózon vegyszerek nélkül is alaposan fertőtlenít , és közel 100%-os hatékonysággal elpusztítja a…

•vírusokat •baktériumokat •gombaspórákat •penészt •polleneket •poratkákat •kellemetlen szagokat.

Fertőtlenítőszerként használva, az ózon bejut a műszerfal belsejébe, a légkondicionáló csatornákba és az utastérbe, javítva a mikrobiológiai biztonságot anélkül, hogy károsítaná a környezetet.