Eredeti Kia tartozékok

Eredeti tartozékok Kiádhoz

Minden Kia sofőr egyéniség. Az egyedi Eredeti Kia Tartozékok széles választékából válogatva pedig személyre szabhatja Kiáját. Böngésszen kínálatunkban, hogy megtalálja azt, ami a legjobban illik Önhöz és autójához.

Fedezd fel kínálatunkat!

Az Eredeti Kia Tartozékokkal hosszabb ideig megőrizheted autód eredeti állapotát amellett, hogy stílust kölcsönzöl neki. Típusspecifikus kiegészítőink műszaki és esztétikai szempontból egyaránt tökéletesen illeszkednek Kia modelledhez, melyeket magas minőséget biztosítva terveztünk, gyártottunk és teszteltünk.

Festékjavító toll

Téged is bosszantanak az apró festékhibák és karcok, melyen a kedvenc Kiádon keletkeztek? Próbáld ki Festékjavító tollainkat autód fényezéséhez illő színben és tüntesd el őket könnyedén.

Gumiszőnyeg

Nem kell aggódnod az eső és hó miatt – ez a tartós, peremmel ellátott gumiszőnyeg nem engedi, hogy nedves, sáros és koszos legyen autód beltere. A teljes padlót megóvja, és rendkívül könnyen tisztítható.

Csomagtér tálca

Kalandjaid során mindegy, hogy milyen nedves, sáros, koszos tárgyakat kell a csomagtartóba helyezned, ez a gondosan formáld védőtálca biztosan megóvja.

Sí- és snowboard szállító

Kevesebb jobb időtöltés van egy téli sítúránál az Alpokban. Válaszd társul, a sílécek és a snowboard szállításához ezt az igényes és könnyen leszerelhető szállítóeszközt.

Tetődoboz

Mielőtt megpróbálsz minden poggyászt bezsúfolni a csomagtartóba, érdemes egy pillantást vetni letisztult és tartós tetődobozainkra, melyek hihetetlen mennyiségű csomagot képesek elnyelni.

Tetőkereszttartó

Az erős és tökéletesen illeszkedő alumínium keresztrudaknak köszönhetően mindent magaddal vihetsz, amire csak szükséged lehet a következő téli kiruccanás során. Élvezd ennek a karcsú és tartós tetődoboznak a kényelmét a tetőkereszttartókra rögzítve.

Jégvédő és napellenző

Hajts a kényelembe a szélsőséges időjárás ellenére is! Megvédi autódat a hősugárzástól forró nyári napokon és védelmet biztosít a szélvédőnek, valamint az első ablakoknak a fagyban. Kia modelledhez szabott és felhelyezve lopásbiztos is.

Keréktartó zsákok

Számodra is nehézséget okoz a nem használt gumiabroncsaid tárolása? Ez a 4 darab zsákból álló készlet könnyű és kényelmes megoldást nyújt rá, hogy a gumikat mindig biztonságban tudjuk. Egy méretben készülnek, hogy az összes Kia modell kerekéhez illeszkedjenek. Strapabíró anyaguknak köszönhetően, akár 30 kg-os kerekek szállítására és tárolására is alkalmasak.

MIÉRT ÉRI MEG EREDETIT VENNI

Szeretnéd, hogy Kia modelled megbízható, biztonságos és eredeti legyen? Válaszd a Kia eredeti alkatrészeit és kiegészítőit és bízd járműved karbantartását és javítását hivatalos márkaszervizeink profi csapatára.

EREDETI KIA FELNIK ÉS ABRONCSOK

A kerekek nagyban hozzájárulnak egy autó megjelenéséhez, de a biztonságos vezetésben is fontos szerepük van. Ha eredeti Kia kerekeket és abroncsokat választasz mindkét szempontból jól jársz.