Téli szerviz ajánlatok

Kia téli állapotfelmérés

Teljesítmény a zord időjárás ellenére is?! A biztonságod és a nyugalmad érdekében ellenőriztesd Kiád, hogy mindig legjobb formájában legyen. Jelentkezz Kia téli állapotfelmérésre, ahol Márkakereskedőink szakszerű segítséget nyújtanak, hogy felkészíthesd az autód a kihívásokra, ezenkívül még 15% kedvezményt is kaphatsz a cserére szoruló alkatrészek árából.

Utastérszűrő-csere

Milyen tisztán szereted a friss levegőt? Cseréltesd ki utastérszűrődet igényeidre szabva, és válassz hozzá Würth beltér fertőtlenítőt! Téli Kia szerviz ajánlataink keretében, most 15% kedvezményt kaphatsz az utastérszűrő árából. A kedvezményekről érdeklődj Kia Márkakereskedéseinkben!

Kia komplett kerekek

Nedves vagy jeges utak, rossz látási viszonyok, hó és köd?! Ilyenkor a vezetés tele van kihívásokkal, nemcsak számodra , de az autód számára is. Készülj fel a zord időre és fedezd fel a Kia komplett téli kerék ajánlatait! Látogass el egy Kia Márkaszervizbe és bízd magad munkatársaink szakértelmére!

Eredeti tartozékok Kiádhoz

Kevés jobb időtöltés van egy téli, kihívásokkal teli sítúránál az Alpokban. Válaszd társul a Kia minőségi tartozékait! Most 15% kedvezményt kaphatsz a közvetkező tartozékok árából: festékjavító toll, gumiszőnyeg, csomagtértálca, tetőkereszttartó, sí- és snowboardszállító, tetődoboz, jégvédő és napellenző, illetve keréktartó zsákok.