Tavaszi szerviz ajánlatok

Eredeti tartozékok Kiádhoz

Lehetsz akár hegyi kerékpáros, szörfös vagy a SUP megszállottja, tartozékaink mindig a segítségedre lesznek bármilyen szórakozásra is vágysz. Most tartozékaink árából 15% kedvezményt kaphatsz!

Az akció 2022.03.28 és 2022.04.29 között érvényes.

Tavaszi átvizsgálás

Azért, hogy Kiád mindig a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa, vedd igénybe tavaszi átvizsgálásukat 10 990 Ft-ért, és a cserére szoruló alkatrészek árából most akár 15% kedvezményt kaphatsz.

Az akció 2022.03.28 és 2022.04.29 között érvényes.

Utastérszűrő-csere

Az eredeti Kia utastérszűrők segítenek kint tartani a kellemetlen szagokat, gázokat és allergéneket azért, hogy autód belterében csak a friss tavaszi szellőt érezhesd. Vedd igénybe kedvezményes ajánlatainkat és válassz hozzá Würth autóápolási terméket is!

EV szerviz szolgáltatások

Minden márkaszervizünk rendelkezik képzett elektromos járműszakértővel, valamint biztosítjuk számukra a legújabb speciális eszközöket és a hozzáférést a legfrissebb műszaki, valamint biztonsági frissítésekhez is. Válaszd Kia Márkaszervizeinket, hogy neked csak a gondtalan vezetést kelljen élvezned!

Eredeti Kia felnik és abroncsok

Az évszaknak megfelelő gumiabroncsok használata elősegíti, hogy Kiád nyári vezetési körülmények között is jól teljesítsen. Az új gumiabroncsok mellé válassz könnyűfémfelni-kínálatunk széles választékából is, hogy igazán stílusos lehess!